جريحة زماني مشرفه
عدد المساهمات : 72 نقاط : 110 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 14/05/2010
| موضوع: آلسمـك آلمحشـي بـآلخضــآر.. الإثنين مايو 24, 2010 3:12 pm | |
|
المقادير:
كيلو سمك من غير عظم ( النوع حسب الرغبة)
حبة من الفلفل الأحمر
حبة من الفلفل الأصفر +جزرة مفرومة
2 حبة بصل مفروم +بقدونس وكزبرة
2 حبة ليمون +3 ملعقة خل
ثوم مفروم ناعماً +بهارات مطحونة ناعماً
( كزبرة ، فلفل، كمون، حب الهال ، قرفة ، ملح )
2 معلقة زيت ذرة لدهن السمك
الطريقة:
- اغسلي السمك جيداً .
- افرمي البقدونس والكزبرة ناعماً افرمي الفلفل إلى قطع صغيرة
اخلطي البهارات مع الخضار المفرومة
و الليمون و الخل .
- احشي السمك و دعيه يتتبل بالبهارات
لمدة 4 ساعات على الأقل .
- ادهني صاج بالزيت و ضعي عليه السمك
و ادهني السمك بالزيت .
- اشوي السمك في الفرن و دعيه حتى ينضج ,
قدميه ساخناً.
صحة و هنا على قلوبكم
| |
|
الزعيم دمــوع تــبــكـــى لا تـــنـــأم
عدد المساهمات : 120 نقاط : 9457 السٌّمعَة : 1 تاريخ التسجيل : 11/08/2009 العمر : 36 الموقع : www.z3x6.own0.com
| موضوع: رد: آلسمـك آلمحشـي بـآلخضــآر.. الثلاثاء يونيو 01, 2010 7:08 am | |
| تسلم ايدك الجميله يا ملاك بس يا رب ما بطنى توجعنى بعد ما اكل هههههههههههههههههه تيلم ايدك يا قمر على السمك ويا رب ديما فى تقدم وامتياز وطبيخ وجع بطن هههههههههههههه | |
|